Download Electricity Distribution Company Past Questions and Answers

Download Electricity Distribution Company Past Questions and Answers


If you have an aptitude test to write at any of the Electricity Distribution Companies, namely IEDC, AEDC, JEDC, EEDC, BEDC, IBEDC, EKEDC, KEDC, PHED, and more. Then here is an opportunity to take your preparation to the next level.

However, these Electricity Distribution Companies recruit via http://e-recruiter.ng/, which is the new recruitment platform by Dragnet. In other words, the e-recruiter/Dragnet aptitude tests are computer-based tests (CBT). Also, the format comprises of GSE style of questions.

As a result, we have the authentic dragnet past questions which are actually screenshots of their past exams/aptitude tests. It’s real! We have also included answers/solutions to these questions. In the same vein, these past questions e-book is in PDF format and only costs N2000. Downloading this material will make you have an advantage over your competitors.

Table of Contents

How to Download this Electricity Distribution Company Past Questions and Answers

To get the EDC Past Questions and Answers, follow the procedure:

Firstly, Pay the sum of N2000 to the bank account below:

Account Name: Anyanwu Innocent Chiebuka
Account No: 2190177328
Bank: Zenith Bank

 
ONLINE TRANSFER IS ALSO ACCEPTED


Send a text to this number 08060833386 containing your Full Name, email address, and EDC Past Q & A. Once your payment is confirmed, we will send your PDF to your email immediately.

OR

Send a recharge voucher worth N2,500 with your full name, email address, and EDC Past Q & A. We will send your E-book to your email immediately.

Feel free to share this “Electricity Distribution Company Past Questions and Answers” post, so that your friends can download the material and stand a chance of succeeding in the recruitment exam.

The Apply for a Job team is wishing you good luck as you prepare for your EDC Job aptitude test exam.

Sample of EDC Past Questions and Answers

Importantly, there are so many sections that are contained in this EDC/PHCN recruitment past questions. But these sample questions and answers were drawn from one section of the material.

  1. Fill in the blank: is steel pipe that
    screws together and is lowered into the hole after
    drilling is complete. It is used to seal off fluids and
    keeps the hole from caving in.
    a. Flow Line
    b. Surface Pipe
    c. Casing
    d. Tubing
  2. How many oil spillages have been recorded in
    Ogno land by Shell?
    a. 6
    b. 12
    c. 4
    d. 9
  3. Who is the oil well firefighter made famous inthe
    1968 film Hellfighters starring John Wayne?
    a. Red Buttons
    b. “Boots” Hansen
    c. “Coots” Matthews
    d. Red Adair
  4. What is the name of the equipment pictured to the
    right?
    a. Blowout Preventer
    b. Gate Valve
    c. Containment Dike
    d. Flow Line
  5. Choose the odd one out?
    a. NNPC
    b. DPR
    c. PEF
    d. SHELL
  6. What is the dominant component of naturalgas?
    a. Oxygen
    b. Hydrogen
    c. Methane
    d. Nitrogen

7. What is the size of a standard barrel of oil ingallons?
a. 55
b. 42
c. 159
d. 26

  1. Which country is NOT currently a member of
    OPEC?
    a. Saudi Arabia
    b. Angola
    c. Nigeria
    d. Brazil
  2. What country was the top oil producing country
    in 2015?
    a. Saudi Arabia
    b. Russia
    c. United States
    d. China
  3. About how many gallons of gasoline are
    produced from one barrel of crude oil?
    a. 55
    b. 19
    c. 42
    d. 5
  4. What is the top oil-producing state in the United
    States as of 2016?
    a. Alaska
    b. North Dakota
    c. Oklahoma
    d. Texas
  5. Oil was first discovered in Nigeria in what year?
    a. 1972
    b. 1969
    c. 1956
    d. 1961

Answers to these Questions

  • 1. C 2. C 3. D 4. A 5. D 6. C 7. B 8. D 9. C 10. B
  • 11. D 12.
  1. Keystone Bank Past Questions and Answers for Job Aptitude Test (Download Online)
  2. Latest Dragnet Past Questions and Answers (Download and Practice)
  3. Download Schlumberger Aptitude Test Past Questions and Answers

Lastly, Nigerians that intends to write job aptitude test, in places like Abuja, Benin, Enugu, Ibadan, Jos, Kaduna, Kano, Ikeja, Eko, Yola, and Port Harcourt Electricity Distribution Companies. Should make sure they get this updated Nigeria Electricity Distribution Company past questions and answers before the date of their job test.

Because it’s a material that will so much increase your chance of working with either of the Nigerian Electricity Distribution Companies.

6 thoughts on “Download Electricity Distribution Company Past Questions and Answers”

  1. I have just bought and received the past questions and answers for PHED (Port Harcourt Electricity Distribution Company) from this website. I am really happy that I now have the necessary materials which I need for my exams and interview. THUMBS UP to jobsmayor.com

    Reply

Leave a Comment